TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BOLOGNA EŞGÜDÜM KOMİSYONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Üniversitesi Bologna Eşgüdüm Komisyonu, Bologna Süreci Destek Faaliyetleri kapsamında üniversite birimleri ile toplantılarına devam ediyor. 

Trakya Üniversitesinde, eğitim-öğretim sürecinin 2022-2023 eğitim-öğretim döneminden itibaren 15 haftaya çıkarılması dolayısıyla Bologna Eşgüdüm Komisyonu tarafından bilgilendirme toplantıları gerçekleştiriyor. Komisyon son olarak Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ile yüksekokul ve meslek yüksekokullarının Bologna sorumluları ile bir araya geldi. 

Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Bologna Eşgüdüm Komisyonu adına Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Prof. Dr. Hilmi Kuşçu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç, Öğr. Gör. Ali Rıza Altan ve Şef Dr. Feyza Nazan Gündüz ile Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı, Yüksekokulları ve Meslek Yüksekokulları Bologna sorumluları katıldı. 

Toplantıda, Eğitim Öğretim Bilgi Sistemindeki haftalık akışın 7+1+7 şeklinde üniversitemizin tüm akademik birimlerinde güncellenerek uygulanabilmesi ve EÖS’de bazı güncelleme ve eksikliklerin tamamlanması konularında bilgiler paylaşımında bulunuldu. 

Toplantı, görüş ve önerilerin dile getirilmesi ile sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 19.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 273 kez okundu.