TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE BOLOGNA EŞGÜDÜM KOMİSYONU TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

Trakya Üniversitesi Bologna Eşgüdüm Komisyonu, Bologna Süreci Destek Faaliyetleri kapsamında üniversite bünyesindeki enstitüler ile bir toplantı gerçekleştirdi. 
Trakya Üniversitesi Bologna Eşgüdüm Komisyonu, Bologna Süreci Destek Faaliyetleri kapsamında üniversite birimleri ile toplantılarına devam ediyor. Komisyon, Trakya Üniversitesi bünyesindeki enstitülerin Bologna Sorumluları ile toplantıda bir araya geldi. 
Balkan Araştırma Enstitüsü, Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Bologna Sorumluları ile gerçekleşen toplantıda, Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi’ndeki haftalık akışın 7+1+7 şeklinde üniversitemizin tüm akademik birimlerinde güncellenerek uygulanabilmesi ve EÖS’de bazı güncelleme ve eksikliklerin tamamlanması konuları görüşüldü. 
Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya Bologna Eşgüdüm Komisyonu adına Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Prof. Dr. Hilmi Kuşçu, Öğr. Gör. Ali Rıza Altan ve Şef Dr. Feyza Nazan Gündüz katıldı.
Ek Resimler
Bu içerik 25.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 157 kez okundu.