TRAKYA ÜNIVERSİTESİ BOLOGNA EŞGÜDÜM KOMİSYONU, BOLOGNA SÜRECİ DESTEK FAALİYETİ KAPSAMINDA FAKÜLTELERİ ZİYARET ETTİ

Trakya Üniversitesi akademik takviminde eğitim-öğretim sürecinin 2022-2023 eğitim-öğretim döneminden itibaren 15 haftaya çıkarılması sebebiyle Bologna Eşgüdüm Komisyonu tarafından fakülte Bologna sorumlularına bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eğitim Öğretim Bilgi Sistemindeki haftalık akışın 7+1+7 şeklinde üniversitemizin tüm akademik birimlerinde güncellenerek uygulanabilmesi ve EÖS’de bazı güncelleme ve eksikliklerin tamamlanması konularında bilgilendirmeler yapmak üzere Bologna Eşgüdüm Komisyonu adına Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Prof. Dr. Özlem Çetin Erdoğan, Prof. Dr. Hilmi Kuşçu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç, Öğr. Gör. Ali Rıza ALTAN ve Şef Dr.Feyza Nazan Gündüz fakülte Bologna sorumluları ile bir araya geldi.

Bologna Eşgüdüm Komisyonu iki gün boyunca Eczacılık Fakültesi, Edebiyat Fakültesi, - İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Tıp Fakültesi, Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Bologna Sorumluları ile toplantılar gerçekleştirerek yapılan değişiklikler ve yenilikler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ek Resimler
Bu içerik 31.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 154 kez okundu.