30/05/2023 tarihli Bologna Süreci Çalışmaları Toplantısı

Bologna Süreci Çalışmaları Toplantısı 30/05/2023 tarihinde yapıldı. Toplantı, Bologna Eşgüdüm Komisyonu Koordinatörü Prof.Dr. Metin AYDOĞDU Başkanlığında gerçekleşti ve toplantıya, Yeterlilikler Çerçevesi Alt Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Özlem ÇETİN ERDOĞAN, AKTS Komisyonu Üyesi / Bilgi İşlem Daire Başkanı Prof.Dr. Hilmi KUŞÇU, Bologna Ofis Sorumlusu Dr.Öğr. Üyesi Feyza Nazan GÜNDÜZ ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker TÜKÜÇ katıldı. Yeni Ders Teklifi Uygulama Sürecinin görsel anlatımının Üniversitemiz Bologna web https://bologna.trakya.edu.tr/ sayfasında yer almasına karar verildi. İlgili firmanın, 27/04/2023 tarihli toplantı sonrası alınan kararları sisteme ekleyip eklemediği değerlendirildi. Tutanak ekinde sunulan, Yeterlilikler Çerçevesi Alt Komisyonu Başkanı Özlem Çetin ERDOĞAN’ın hazırladığı  ‘Bologna Sistemi İyileştirme İnceleme Raporu’değerlendirildi. Bologna sistemi ile ilgili firmanın yazılımda yer alan eksiklikleri gidermesi için görüşmeler yapıldı.
Bu içerik 30.05.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 477 kez okundu.